NOR CURIER 930X122

convoi

(VIDEO) CONVOI MILITAR NATO ÎN PITEȘTI

Convoi militar NATO în Pitești. Un convoi militar NATO a trecut azi noapte prin Pitești.

Citiți și: Un oficial NATO vine în Argeș!

20 de autovehicule de armată au format convoiul care s-a deplasat pe ruta București-Pitești (A1) – Piteşti – Râmnicu-Vâlcea – Sibiu (DN7) – Veştem – Voila (DN1) – Cincu.

Citiți și: Video – Convoi de tancuri surprins în trafic, în Argeș

Convoiul a fost însoțit de mașini ale Poliției Militare din România.

Trupele vor fi cantonate timp de câteva zile la Centrul Naţional de Instruire Întrunită „Getica” din Cincu (judeţul Braşov) pentru un exercițiu de reacție rapidă intitulat NATO Noble Jump 2017.

La exercițiul NATO, care se va desfășura începând de astăzi și până pe 16 iunie în România, Bulgaria și Grecia, cel mai amplu de la începutul anului și până acum, participă 5.000 de militari din 11 țări, potrivit stirileprotv.ro.

Un alt convoi militar NATO va trece prin Pitești duminică, 4 iunie 2017. Deplasarea de duminică (pe aceeași rută: București-Pitești (A1) – Piteşti – Râmnicu-Vâlcea – Sibiu (DN7) –Veştem – Voila (DN1) – Cincu) este programată pentru intervalul orar 00:00 – 15.

„Le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile echipajelor de poliţie şi de poliţie militară care vor asigura deplasarea acestor coloane.”, transmite Centrul Infotrafic al Poliției Române. (Foto și video: Mihai Neacșu)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3