Donaris 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) COȘMAR ÎN ORAȘUL LUI IONICĂ. PITEŞTIUL, CA DUPĂ RĂZBOI

Coșmar în orașul lui Ionică. Piteștiul, ca după război. Ninsorile și, în general, condițiile meteorologice nefavorabile, coroborate cu lipsa de profesionalism și neputința cronică a administrației Ionică, au lăsat urme adânci în Piteşti.

Citiți și: PITEȘTENII, JIGNIȚI DE PRIMĂRIA LUI IONICĂ. „SUNTEȚI PENIBIL!”

Munți de zăpadă murdară stau pe marginea arterelor rutiere sau chiar în buricul orașului, în Centru, pe Strada Mare, pietonală, ori în Piața Primăriei (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: PUBLICITATE ÎN SENSURILE GIRATORII. RĂSPUNDE CINEVA?

O altă problemă sunt străzile ciuruite ca după război. Motivul? Temperaturile exterioare scăzute, antiderapantul și, probabil, și lucrările de proastă calitate. Republicii, Armand Călinescu, Târgul din Vale sau Calea Bascovului sunt străzi “bombardate” (click pe imagini pentru mărire):

Pe bună dreptate, piteștenii, fie șoferi, fie pietoni, reclamă felul oribil în care arată străzile Piteștiului. Un Pitești prost administrat, mai prost ca niciodată, care iese din iarnă ca după un război (click pe imagine pentru mărire):

Primarul Cornel Ionică este total depășit de situație, funcția de primar fiind pentru el o pălărie mult, mult prea mare.

Posada 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066