SMART KIDS 930X122

cornel ionica

COȘMAR ÎN ORAȘUL LUI IONICĂ. PITEŞTIUL, CA DUPĂ RĂZBOI

Coșmar în orașul lui Ionică. Piteștiul, ca după război. Ninsorile și, în general, condițiile meteorologice nefavorabile, coroborate cu lipsa de profesionalism și neputința cronică a administrației Ionică, au lăsat urme adânci în Piteşti.

Citiți și: Circulați cu atenție! Zăpadă pe multe drumuri importante

Munți de zăpadă murdară stau pe marginea arterelor rutiere sau chiar în buricul orașului, în Centru, pe Strada Mare, pietonală, ori în Piața Primăriei (click pe imagini pentru mărire):

O altă problemă sunt străzile ciuruite ca după război. Motivul? Temperaturile exterioare scăzute, antiderapantul și, probabil, și lucrările de proastă calitate. Republicii, Armand Călinescu, Târgul din Vale sau Calea Bascovului sunt străzi “bombardate” (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Viscol puternic în Argeș! Imagini incredibile

Pe bună dreptate, piteștenii, fie șoferi, fie pietoni, reclamă felul oribil în care arată străzile Piteștiului. Un Pitești prost administrat, mai prost ca niciodată, care iese din iarnă ca după un război (click pe imagine pentru mărire):

Primarul Cornel Ionică este total depășit de situație, funcția de primar fiind pentru el o pălărie mult, mult prea mare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90