(VIDEO) CRAIOVEI: MARE NESIMȚIRE, MARE NEPĂSARE! | ePitesti
Donaris 930 x 122

craiovei

(VIDEO) CRAIOVEI: MARE NESIMȚIRE, MARE NEPĂSARE!

Craiovei: Mare nesimțire, mare nepăsare! Imagini care cu greu pot fi asociate unui cartier dintr-un municipiu reședință de județ, asta a găsit echipa de teren a publicației ePitești în Craiovei, în zona fostului cinematograf Dacia. Bănci neîngrijite, coji de semințe, pahare din plastic și mucuri de țigară aruncate la întâmplare!

Citiți și: PRĂJITURI GRATIS LA COFETĂRIA SOFIA!

Pe platoul din fața fostului cinematograf, fântâna arteziană ”băltește” într-o stare deplorabilă: apa este murdară și pe ea plutesc gunoaie.

Citiți și: INEDIT ÎN PITEȘTI. CE PĂRERE AVEȚI? (PROIECT 3D)

Ce păzește Primăria Pitești? Ce păzește primarul Cornel Ionică? Ce fac serviciile municipalității care ar trebui să asigure o curățenie exemplară? Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești doarme? Băncile din imagini sunt demne de un municipiu sau s-ar încadra mai bine într-un cătun uitat de lume? De asemenea, domnilor de la Salpitflor, asta înseamnă ”tradiția curățeniei și a spațiilor verzi”?

Cerem Primăriei să ia urgent măsuri pentru ca mizeria din cartierul Craiovei să dispară. Știm că situația este similară și în alte cartiere. Și mai știm că și cetățenii, nu puțini dintre ei, sunt necivilizați, lipsiți de educație și bun simț. Asta nu scuză, însă, indiferența sau incompetența crasă a serviciilor de specialitate din subordinea Primăriei. Vom urmări subiectul.

Jupiter 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066