930X122 MAIA

craiovei

(VIDEO) CRAIOVEI: MARE NESIMȚIRE, MARE NEPĂSARE!

Craiovei: Mare nesimțire, mare nepăsare! Imagini care cu greu pot fi asociate unui cartier dintr-un municipiu reședință de județ, asta a găsit echipa de teren a publicației ePitești în Craiovei, în zona fostului cinematograf Dacia. Bănci neîngrijite, coji de semințe, pahare din plastic și mucuri de țigară aruncate la întâmplare!

Citiți și: Pitești: Transformarea mult așteptată! S-a anunțat când va fi gata

Pe platoul din fața fostului cinematograf, fântâna arteziană ”băltește” într-o stare deplorabilă: apa este murdară și pe ea plutesc gunoaie.

Citiți și: Premiu de excelență pentru Pitești!

Ce păzește Primăria Pitești? Ce păzește primarul Cornel Ionică? Ce fac serviciile municipalității care ar trebui să asigure o curățenie exemplară? Administrația Domeniului Public (ADP) Pitești doarme? Băncile din imagini sunt demne de un municipiu sau s-ar încadra mai bine într-un cătun uitat de lume? De asemenea, domnilor de la Salpitflor, asta înseamnă ”tradiția curățeniei și a spațiilor verzi”?

Cerem Primăriei să ia urgent măsuri pentru ca mizeria din cartierul Craiovei să dispară. Știm că situația este similară și în alte cartiere. Și mai știm că și cetățenii, nu puțini dintre ei, sunt necivilizați, lipsiți de educație și bun simț. Asta nu scuză, însă, indiferența sau incompetența crasă a serviciilor de specialitate din subordinea Primăriei. Vom urmări subiectul.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA