930×122 CAPRA 5

profesional new consult

(VIDEO) CURS LA MARE CĂUTARE ÎN PITEȘTI. ULTIMELE LOCURI

Curs la mare căutare în Pitești. Ultimele locuri. Nu ştii ce carieră să începi? Doreşti să activezi în domeniul beauty? Ești așteptată la curs! Manichiura reprezintă reflexia personalităţii oricărei femei, aşa că nu ezita, vino să înveţi de la specialişti cum să creezi o manichiură perfectă!

Citiți și: O firmă mare de formare din Pitești angajează!

Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vă oferă posibilitatea de a învăţa despre forma unghiilor (naturală, pătrată, migdală, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, despre crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi despre protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

IMPORTANT: la curs veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a  decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau o foliilor de transfer.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Cursul li se adresează celor care caută să învețe ceva nou și foarte util, dar și celor care doresc să își aprofundeze cunoștințele pe care deja le dețin, la finele acestuia eliberându-se o diplomă recunoscută la nivel național și internaţional.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/323803481823833/

O nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii va demara în Piteşti în perioada următoare, iar dacă doriţi să învăţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel cel mai recomandabil ar fi să parcurgeţi acest curs, numărul de locuri fiind limitat.

Dacă vreți să vă înscrieţi la cursul de stilist protezist unghii-unghii tehnice, vă puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025, 0784.333.777 și 0758.490.490 sau puteţi trimite un e-mail la adresa cursuri@profesionalnewconsult.ro.

Sediul firmei este situat în Pitești, pe bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna și al marketului Prima) – birou pentru înscrieri şi săli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

-curs Coafor https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/coafor-hair-style/;

-masterclass make-up: Glow Like a Star https://www.profesionalnewconsult.ro/2019/02/13/masterclass-glow-like-a-star/;

-curs machiaj https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3