SMART KIDS 930X122

mizerie

(VIDEO) DEZASTRU DUPĂ ”TOAMNA PITEȘTEANĂ”

Dezastru după ”Toamna Piteșteană”. Târgul ”Toamna Piteșteană”, ce a avut loc în Piața ”Vasile Milea” s-a încheiat pe data de 15 octombrie. Ulterior, comercianții și-au mutat tarabele și marfa în zona pieţei de gross de la Bowling.

Citiți și: Arși la buzunare: Amenzile sunt cuprinse între 1000 – 2000 de lei!

Ce a rămas în urma lor? Multă mizerie și un miros de nedescris. De asta au parte piteștenii dacă vor să se plimbe în Piața ”Milea” sau dacă, pur și simplu, tranzitează zona.

Deși au trecut câteva zile de când standurile au fost mutate, pavelele sunt acoperite de jeg:

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

De ce nu ia municipalitatea măsuri? De ce nu curăță nimeni mizeria lăsată în urmă de producătorii ce au participat la eveniment?

De parcă nu ar fi fost suficient jegul cauzat de mașinile bugetarilor de la Consiliul Județean și Prefectură (imagini și amănunte, AICI), cetățenii mai trebuie să suporte acum și resturile lăsate în urmă de atâția comercianți. Pentru cât timp? Revoltător!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3