SMART KIDS 930X122

basarabia

(VIDEO) DRAPEL URIAŞ ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

Drapel uriaş în centrul Piteştiului. Astăzi în Piteşti au avut loc manifestări pentru aniversarea a 99 de ani de la unirea Basarabiei cu România (unire realizată pe 27 martie 1918).

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Cu această ocazie, în Piteşti au ajuns şi oaspeţi de la Academia Română şi de la Ambasada Republicii Moldova la Bucureşti, interpreta de muzică populară Veta Biriş şi interpreta de muzică uşoară Anastasia Lazariuc.

Citiți și: Pitești/Video. Tragedie în Prundu: Au intrat pe geam. Descoperire dramatică!

După scurte alocuţiuni în holul Primăriei, invitaţii şi organizatorii (autorităţile locale şi asociaţia „Doina şi Ion Aldea Teodorovici”) au pornit în marş, pe muzică de fanfară, spre monumentul artiştilor basarabeni Doina şi Ion Aldea Teodorovici (din vecinătatea Prefecturii Argeş). Pe tot traseul din Centru, pe Strada Mare, zeci de elevi şi studenţi au purtat pe braţe un imens drapel al României.

La monumentul celor doi artişti basarabeni Corul Veteranilor a susţinut un moment artistic.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90