930×122 CAPRA 5

19 ani

(VIDEO) ELICOPTER SMURD ÎN PITEȘTI. A FĂCUT INFARCT LA 19 ANI

UPDATE 2: Tânărul a fost preluat de elicopterul SMURD. 

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

UPDATE 1: A făcut infarct la 19 ani! Un elicopter SMURD urmează să aterizeze lângă stadionul ”Nicolae Dobrin” pentru a-l prelua și transporta pe tânăr la Spitalul Fundeni din București.

Potrivit medicului cardiolog Adrian Tase, tânărul este din comuna argeșeană Bascov. Acesta a venit de dimineață la Spitalul Județean de Urgență din Pitești pentru că se simțea rău. ”Nu prezenta factori de risc. Este o premieră medicală să ne întâlnim cu infarct la vârsta de 19 ani.”, declară doctorul Tase pentru publicația noastră.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Un tânăr în vârstă de numai 19 ani urmează să fie transferat la un spital din București după ce a suferit un infarct. Tânărul se află acum la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Pitești.

Este posibil ca un elicopter SMURD să aterizeze în Pitești pentru a-l prelua și a-l transporta pe tânăr către spitalul din Capitală. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti au avertizat recent asupra numărului din ce în ce mai mare de tineri cu probleme cardiace grave. Subiectul pe larg îl puteți citi AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90