New Profesional Consult 930 x 122

fortuna

(VIDEO EXCLUSIV) A FĂCUT INFARCT PE SCĂRI. URGENȚĂ LA FORTUNA

A făcut infarct pe scări. Urgență la Fortuna. Un echipaj SMURD a intervenit astăzi, în urmă cu puțin timp, în zona pasajului pietonal subteran Magnolia din centrul Piteștiului.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Intervenția a fost la un bărbat în vârstă de 73 de ani care a suferit un infarct pe scările care coboară dinspre complexul comercial Fortuna către pasajul Magnolia.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, bărbatului i-au fost făcute manevre de resuscitare după ce a fost găsit căzut pe scări, în stop cardio-respirator, aproape inconștient. Victima a fost transportată cu o ambulanță la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, acolo unde a fost intubată.

Numărul infarcturilor a crescut în ultima vreme. Nu doar în cazul persoanelor în vârstă, ca în situația de față, ci și al tinerilor. Amănunte despre un fenomen alarmat, AICI. (Foto și video: Mihai Neacșu)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90