930X122 MAIA

cantina

(VIDEO) EXCLUSIV! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT LA ”BRĂTIANU”!

Exclusiv! Așa ceva nu s-a mai văzut la ”Brătianu”! Lucrările de reabilitare, modernizare și consolidare desfășurate la Colegiul Național ”I.C. Brătianu” din Pitești au dat rezultate surprinzătoare. A fost deja inaugurată, pentru prima dată în istoria colegiului, și o cantină modernă pentru elevii care studiază aici.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În premieră după demararea lucrărilor, ePitești vă prezintă imagini din incinta Colegiului ”Brătianu”.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Potrivit directorului instituției, Alina Manea, acest spațiu are multiple destinații pentru elevi. ”În cadrul proiectul de reabilitare a liceului a fost prevăzut și acest spațiu, de unde elevii să își poată achiziționa produse alimentare, produse care trebuie să respecte anumite norme. O firmă a închiriat spațiul. Are sală de mese, iar copiii pot servi aici produsele oferite de firma respectivă, dar și produse achiziționate din exterior. De asemenea, pot veni aici să își facă teme sau să se recreeze atunci când au pauză.”, declară pentru ePitești directorul Colegiului Național ”I.C. Brătianu”, Alina Manea.

Detalii despre lucrările care s-au desfășurat la prestigiosul colegiu piteștean, dar și despre sumele investite, AICI și AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA