Donaris 930 x 122

audieri

(VIDEO EXCLUSIV) UPDATE: AȘA SE FURĂ ÎN GĂVANA. PRINS DE POLIȚIE ȘI ÎNCARCERAT

UPDATE: Așa se fură în Găvana. Prins de Poliție și încarcerat. ePitești a intrat în posesia unor imagini din momentul în care bărbatul intră într-una din boxe și fură mai multe anvelope.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Evenimentul surprins de camerele video a avut loc în noaptea de 2 iunie, pe strada Lucian Blaga din Găvana. Potrivit unor surse, celelate furturi au avut loc tot în zona respectivă.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

În urma audierilor de astăzi, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Poliției Argeș.

Polițiștii Sectiei 2 Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și au condus, la sediul secției, un bărbat de 39 de ani, din Bradu, bănuit de săvârșirea faptelor.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 1 iunie-31 iulie, bărbatul ar fi pătruns prin forțarea ușilor de acces în 2 garaje si 2 boxe din cartierul piteștean Găvana, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 7.000 de lei.

După administrarea probatoriului, se vor lua măsurile legale ce se impun, ne informează Poliția Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90