Donaris 930 x 122

paste

FACI PIAȚA? PRIMĂRIA A DECIS

Faci piața? Primăria a decis. Municipalitatea informează că în piețele agroalimentare din Pitești a început pregătirea sectoarelor în care vor fi comercializate produse specifice sărbătorilor de Paşte.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

În piețele Ceair și Smârdan se desfășoară activități de salubrizare, dezinfecție, dezinsecție, deratizare și de reparații curente. Toate acestea se fac în vederea comercializării în condiții optime a cărnii de miel și a pastramei.

În piaţa Smârdan (video) angajaţii societății de profil a municipalității au curăţat deja perimetrul în care vor fi puse la vânzare sortimentele de carne, dar şi sectorul pentru fructe şi legume.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Pe de altă parte, tot pentru dezinfecție, dezinsecție, deratizare și reparații curente în vederea sărbătorilor pascale, Primăria a decis ca piața agroalimentară Războieni să fie închisă pe 17 și 18 martie 2018. În acest timp, piteştenii se vor putea aproviziona din celelalte piețe: Calea București (Ceair), Smârdan, Traian și Prundu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90