930 x122 grota rece

oktoberfest

(VIDEO) FIASCO. LA OKTOBERFEST S-A BĂUT BERE „ÎNDOITĂ” CU APĂ DE PLOAIE

Fiasco. La Oktoberfest s-a băut bere „îndoită” cu apă de ploaie. Deși precipitațiile din ultimele zile au fost corect și la virgulă prognozate de meteorologi, comercianții de la Oktoberfest-ul piteștean nu s-au pregătit pentru a le oferi clienților săi condiții decente pe timp de ploaie. Sau nu le-a păsat, sau atât îi duce capul.

Citiți și: PREŢURI NESIMŢITE LA OKTOBERFEST

Ne îndoim că în Germania un Oktoberfest ar putea arăta ca în imaginile filmate ieri în Piața Primăriei Pitești. Clienții, oricum zgribuliți din cauza frigului de afară, au fost nevoiți să se ferească și să își ferească și paharele cu bere de ploaia care uda din belșug mesele și băncile. Lipsă grosolană de respect față de clienți!

Pentru că prețurile la Oktoberfest au fost nesimțite, piteștenii au preferat să cumpere mai puține produse culinare sau deloc produse culinare, mulțumindu-se cu o bere sau două. Băute printre picături mari de ploaie, ca în ultima cârciumă de pe fața pământului!

Citiți și: CALE DE ACCES CĂTRE PIAŢA PRIMĂRIEI, BLOCATĂ. CE SE PREGĂTEŞTE

Oktoberfest 2019 s-a încheiat. Ediția din Pitești ni s-a părut mai degrabă o improvizație, gândită nu pentru bucuria consumatorilor, ci pentru a satisface goana după profit cu orice preț a comercianților. O ediție terminată trist, în urma căreia mai potrivită ca mascotă a „evenimentului” ar fi nu cerbul Cornel, ci curca plouată. (Video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90