(VIDEO) FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ. OFERĂ BONUSURI | ePitesti
Donaris 930 x 122

comdata

(VIDEO) FIRMĂ DIN PITEȘTI ANGAJEAZĂ. OFERĂ BONUSURI

Firmă din Pitești angajează. Oferă bonusuri. Punctul de lucru din Pitești al firmei Comdata recrutează personal. Firma de call center Comdata caută vorbitori de limba italiană pentru un program full-time, salariul fiind unul atractiv.

Citiți și: (VIDEO) LOCURI DE MUNCĂ ÎN PITEȘTI

CERINŢE

Citiți și: (VIDEO) LOCURI DE MUNCĂ! ANGAJĂRI

-Limba italiană la nivel conversaţional

-Cunoştinţe minime de operare PC

-Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil

-Bune abilităţi de comunicare

NU este necesară experienţa în call center.

BENEFICII
-Contract de muncă pe perioadă nedeterminată

-Formare continuă

-Posibilităţi de creşteri profesionale şi financiare

-Bonusuri.

OFERĂ CURSURI GRATUITE DE LIMBA ITALIANĂ ÎN VEDEREA ANGAJĂRII.

Mai multe informații puteţi obţine la numărul de telefon 0348.435.054 sau 0732.671.108, la adresa de e-mail [email protected] sau la sediul din Pitești al firmei (bulevardul I.C. Brătianu, nr. 48-52, în clădirea Business Forum, etajul II).

Comdata Service este o societate care activează în domeniul Call Center/BPO pentru asistență tehnică și activitate de Back Office/Gestiune Documente. Este una dintre cele mai mari companii multinaţionale, lider de piaţă în sectorul BPO.

Societatea le oferă salariaţilor săi pregătire, instruire şi oportunități de creştere, recunoscând valoarea fiecărui angajat şi încurajând libera exprimare. Firma urmăreşte progresul angajaţilor săi, care îşi aduc prin dăruire şi pasiune contribuţia în activitatea societăţii. Angajaţii sunt promovaţi pe merit, ceea ce îi motivează să vină cu idei şi soluţii noi. În întreaga companie este promovată inovaţia.

Membră a grupului COMDATA SPA, Comdata Service deţine în România 7 puncte de lucru în Bucureşti, Craiova, Constanţa, Galaţi, Piteşti, Brăila şi Buzău. Cu peste 3.000 de angajaţi în România, Comdata Service se numără printre companiile de prestigiu de pe piaţa de call center din ţara noastră.

New Profesional Consult-555×222
Donaris 570×90
Nisan 270×300 2
Nisan 270×300
Nisan 270×300

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066