930×122 CAPRA 5

flagrant

(VIDEO) FLAGRANT LA SIMFONIE. BĂRBAT REȚINUT

UPDATE 2: Bărbatul a primit control judiciar pentru 60 de zile. Are interdicți de a părăsi localitatea de domiciliu, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

UPDATE 1: Flagrant la Simfonie. Bărbat reținut. Poliția Argeș informează că bărbatul bănuit de furt ar fi un recidivist. Ar fi furat și în Spania și Italia. Totodată, potrivit sursei citate, ieri ar fi furat de la 10 persoane. Este suspectat și în alte cazuri de furt care s-ar fi petrecut în Pitești săptămâna trecută.

”Profita de neatenția persoanelor vătămate, care de obicei purtau gențile sau rucsacurile la spate, unele chiar deschise. Acționa fără ca persoanele să realizeze că au fost deposedate de portofel, astfel încât unii nici nu realizau când anume s-a petrecut fapta.”, transmite Poliția. 

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

În urmă cu puțin timp, Poliția Argeș ne-a informat că ieri a fost prins în flagrant un hoț de buzunare în centrul Piteștiului, în mulțimea de la Simfonia Lalelelor.

”Polițiștii piteșteni au depistat în flagrant delict în zona centrală din municipiu un bărbat de 31 de ani din Slatina în timp ce încerca să sustragă un portofel din bagajul de mână al unei persoane.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul, profitând de neatenția persoanelor vătămate care se deplasau în zone aglomerate fără a acorda atenție modului în care își poartă bagajele de mână, ar mai fi sustras mai multe portofele.

Prejudiciul stabilit până în acest moment este de peste 2.300 de lei, 7 portofele fiind recuperate.”, transmite Poliția Argeș.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Ancheta continuă. Vom reveni cu amănunte. (Sursă video: Poliția Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90