930×122 CAPRA 5

aldi

(VIDEO) FLAGRANT! PITEȘTEAN, SPAIMA HOȚILOR ÎN ELVEȚIA

Piteștean, spaima hoților în Elveția. Originar din Pitești, Daniel Gheorghe Stănescu trăiește în Mioveni și este șofer de TIR pe rute internaționale.

Citiți și: Căutat de polițiști după ce a furat o oală cu sarmale și caserole cu piftie

Recent, în Elveția, argeșeanul a ajutat Poliția la prinderea unui hoț. Aflat în staționare într-o benzinărie în cabina TIR-ului cu care transportă marfă în Europa, a observat un bărbat care, ziua în amiaza mare, fura din autoturismele dintr-o parcare a unui supermarket.

Citiți și: Ca la noi, la nimeni! Bărbat drogat a spart sediul de Poliție și a furat o uniformă

Nu s-a făcut că plouă, nu a închis ochii, ci, dovedind un spirit civic deosebit, a sunat imediat la numărul telefonic de urgență al Poliției.

Timp de câteva minute, încercând să explice cât mai bine în limba engleză tot ceea ce vede, Daniel Gheorghe Stănescu i-a ținut la curent pe polițiști, în timp real, cu „operațiunea” de furt aflată în plină desfășurare.

Argeșeanul a discutat la telefon cu Poliția până când oamenii legii și-au făcut apariția la fața locului și l-au reținut pe suspect.

„Atenție când mergeți la cumpărături! Am ajutat la prinderea unor hoți care furau din mașinile oamenilor care veneau la cumpărături la ALDI Elveția. Am filmat, bineînțeles, totul în timp ce am anunțat Poliția. Nu mai lăsați ușile sau geamul deschis la mașină!”, spune șoferul de TIR din Argeș al cărui comportament a fost exemplar într-o situație pe care majoritatea, cel mai probabil, ar fi tratat-o cu indiferență.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3