EcoMoto 930×122

gavana

(VIDEO) GĂVANA: PITEȘTEAN OPRIT ÎN TRAFIC ȘI DUS LA POLIȚIE

Găvana: Piteștean oprit în trafic și dus la Poliție.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Un șofer al unui autoturism a fost oprit astăzi în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere Pitești. S-a întâmplat pe strada Mircea Eliade din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Echipajul a constatat în trafic, din mașina Poliției aflată în mers, că șoferul, care se deplasa cu un autoturism, ar fi una și aceeași persoană căreia, în urmă cu ceva timp, i-ar fi reținut permisul auto pentru conducere sub influența alcoolului. I s-a semnalizat să tragă pe dreapta și a oprit.

Verificarea documentului de identitate le-ar fi confirmat polițiștilor că este vorba de unul și același șofer.

Pentru că ar fi condus deși ar fi avut permisul suspendat, piteșteanul (F.S., născut în anul 1976) a fost dus la Poliție pentru audieri. Nu a opus rezistență.

La capătul audierilor riscă să fie reținut pentru 24 de ore și închis în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din Pitești al Poliției Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90