930×122 CAPRA 5

adp

(VIDEO) ÎN SFÂRȘIT! STRADĂ CIURUITĂ DIN PITEȘTI, REABILITATĂ

În sfârșit! Stradă ciuruită din Pitești, reabilitată. Lucrările de reabilitare şi modernizare a străzii Lânăriei I Veche, din zona stației de epurare din cartierul piteștean Prundu, au fost finalizate.

Citiți și: Pitești. Astăzi s-a scris istorie la Spitalul de Pediatrie. Este vis!

Hotărârea privind modernizarea acestei străzi a fusese luată încă din 2016, dar lucrările au început abia în iulie 2019. Investiţia a fost realizată de Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești.

Citiți și: Pitești. O parcare de coșmar se transformă! Amenjare la standarde europene

Lucrările au costat 563.158 de lei, cu tot cu TVA. Modernizarea acestei artere de circulaţie s-a făcut pe o lungime de circa 400 de metri.

La începutul acestui an, în urma unei sesizări pe care am primit-o pe adresa redacției, ne-am deplasat la fața locului. Strada arăta deplorabil: ciuruită de gropi și, după ce ploua, era plină de bălți și noroi. Amănunte și imagini, AICI.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3