Donaris 930 x 122

contrasens

(VIDEO) INADMISIBIL! ȘOFERI PE CONTRASENS

Inadmisibil! Șoferi pe contrasens. Naivitate, neștiință sau tupeu? Care ar fi cel mai potrivit cuvânt pentru a caracteriza modul în care doi șoferi au decis că se poate circula pe străzile din Pitești?

Citiți și: Imagini virale! Camion cu lemne circula pe contrasens, pe autostradă!

Un astfel de incident s-a petrecut ieri, în jurul orei 14, în zona Muzeului Județean, pe bulevardul Eroilor. Șoferul unui autoturism BMW nu a mai ținut cont că nu este singur pe stradă și a decis că, pentru a scăpa de aglomerație, cel mai bine este să o ia pe… contrasens. Un adevărat pericol!

Un al doilea exemplu are în prim plan șoferul unui Volkswagen Passat. Sâmbătă, la intersecția din vecinătatea hotelului Muntenia, după ce a trecut pe roșu, conducătorul auto a pornit în trombă pe bulevardul Republicii pe… contrasens. Ne e greu să credem că aici ar fi vorba de neștiință!

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Oare acești șoferi nu se gândesc că pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic? Dacă ei nu conștientizează acest lucru, poate polițiștii rutieri ar trebui să fie mai implicați în traficul din oraș!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90