930×122 CAPRA 5

isu argeș

(VIDEO) ÎNAINTĂRI ÎN GRAD LA ISU ARGEȘ

Înaintări în grad la ISU Argeș. Porți deschise la această oră la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș! Sunt prezentate tehnica și mijloacele de intervenție specifice. Manifestarea face parte din evenimentul organizat astăzi la sediul din Pitești al ISU Argeș cu ocazia Zilei Protecţiei Civile în România.

Citiți și: Situație scăpată de sub control! Arde masiv!

Programul a inclus și înaintarea în grad a unor cadre militare înainte de expirarea stagiului minim și defilarea cadrelor unității. În gradul de maior a fost înaintat căpitanul Alin Dincă (comandantul Detașamentului de Pompieri Mioveni), iar în gradul de plutonier adjutant – plt. maj. Nicolae Anghelescu, Marius Dumitra, Sorin Gheorghe, Viorel Molea, George Popescu, Gabriel Stanciu și Ionuț Ursea.

Citiți și: Tânără dusă la spital după un accident cu BMW-ul, în Argeș

Printre invitați s-au numărat prefectul de Argeș, Cristian Soare, subprefectul Emilian Dragnea și președintele Consiliului Județean, Dan Manu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3