Donaris 930 x 122

incendiu

(VIDEO) INCENDIU PUTERNIC. HALE INDUSTRIALE ÎN PERICOL

UPDATE (18 OCTOMBRIE): Pompierii argeșeni au intervenit, ieri, la stingerea a nu mai puțin de 149 de hectare de vegetație uscată în localitățile Hârsești, Rociu, Oarja, Rătești, Călinești, Topoloveni, Căteasca și Leordeni.

Citiți și: Poliția face lumină în cazul scandalului din stația de autobuz

UPDATE (17 OCTOMBRIE): Incendiu puternic. Hale industriale în pericol. Pompierii încă acționează pentru stingerea flăcărilor. Incendiul se manifestă pe aproximativ 10 hectare.

Citiți și: Oficial. De la ce a izbucnit incendiul de la DSVSA

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în comuna Oarja, la o distanță de 300 de metri de autostrada Pitești – București.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de aproximativ un hectar, existând posibilitatea de propagare la 2 hale industriale aflate în apropiere.

Circulația rutieră de pe A1 nu este afectată momentan, precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului acționează două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă și spumă. (Sursă video: ISU Argeș, foto: descriptiv)

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90