New Profesional Consult 930 x 122

kaufland

(VIDEO) KAUFLAND EXERCIȚIU, RECLAMAT: “E PREA MULT!”. HOTĂRÂRE OFICIALĂ

Kaufland Exercițiu, reclamat: “E prea mult!”. Hotărâre oficială. La sfârșitul lunii februarie a acestui an, după cum v-am informat la timpul respectiv, un piteștean a formulat o sesizare pe adresa primarului municipiului cu privire la hipermarketul Kaufland Exercițiu.

Citiți și: Exclusiv. Kaufland reacționează: ,,Ne cerem scuze! Un caz izolat!”

Piteșteanul locuieşte în blocul L1, în imediata vecinătate a hipermarketului, pe partea cu zona destinată recepției mărfii.

,,De câteva zile, magazinul a montat nişte reflectoare foarte puternice, care bat fix în geamurile noastre de la dormitoare. Le aprind la ora 17:30 şi sunt atât de puternice şi de prost orientate, încât doar trecând pe lângă geam te orbesc!”.

Citiți și: Centrul Comercial schimbă această zonă aglomerată! Se face un nou sens giratoriu!

În aceeași ordine de idei, reclamantul sesiza și că hipermarketul Kaufland Exercițiu mai are în curte, în zona respectivă, încă doi stâlpi de iluminat, cu câte trei lămpi fiecare. ,,E prea mult pentru noi! Nici jaluzelele nu fac faţă!”.

Nu era singura problemă care îl deranja pe reclamant: ,,Toate acestea de parcă nu era suficient ceea ce trebuie să îndurăm legat de camioane sub fereastra noastră la orice oră din zi şi din noapte, de zgomote de la presa de gunoi în miez de noapte, de aglomeraţie şi de mizeria aruncată de cumpărători peste tot în jurul magazinului!”.

Imagini filmate la timpul respectiv de ePitești puteți (re)vedea mai jos:

https://www.facebook.com/150612882249390/videos/171407853503226/

Conducerea Primăriei Pitești a luat act de reclamație și a direcționat-o către autoritatea competentă, care a hotărât să oblige hipermarketul să repoziționeze reflectoarele.

“Sesizarea dumneavoastră a fost înaintată Direcției de Sănătate Publică Argeș, care a efectuat verificări la hipermarketul Kaufland.

Deficiențele menționate de dumneavoastră au fost remediate, prin repoziționarea proiectoarelor. I s-a recomandat societății să nu creeze disconfort vecinătăților.”, comunică Primăria municipiului Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90