Donaris 930 x 122

autostrada

(VIDEO) LA UN PAS DE TRAGEDIE LA IEȘIREA DIN PITEȘTI

La un pas de tragedie la ieșirea din Pitești. O manevră în trafic a unui șofer iresponsabil ar fi putut avea urmări foarte grave: la ieșirea din Pitești pe autostrada A1, șoferul unei mașini întoarce brusc pe linia dublă continuă. S-a întâmplat sâmbătă, 11 noiembrie 2017, în jurul orei 18:20.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Din imaginile următoare, primite pe e-mailul redacției, se observă, pe lângă întoarcerea neregulamentară, și cum șoferul unui Logan frânează brusc și apoi trece pe banda de urgență. De ce? Pentru că șoferul autoturismului din fața Loganului frânează, la rândul său, la fel de brusc, din cauza inconștienței conducătorului auto care întoarce pe linia dublă continuă.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Din fericire, dacă putem spune așa, traficul rutier la aceea oră nu era aglomerat, evitându-se astfel un accident cu urmări tragice.

Cititorii noștri pot trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro sau la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90