930X122 MAIA

comdata

(VIDEO) LOCURI DE MUNCĂ ÎN PITEȘTI

Locuri de muncă în Pitești. Punctul de lucru din Pitești al firmei Comdata recrutează personal. Firma de call center Comdata caută vorbitori de limba italiană pentru un program full-time, salariul fiind unul atractiv.

Citiți și: (VIDEO) LOCURI DE MUNCĂ, PROGRAM PART-TIME ȘI FULL-TIME

CERINŢE

Citiți și: (VIDEO) ANGAJĂRI, LOCURI DE MUNCĂ

-Limba italiană la nivel conversaţional

-Cunoştinţe minime de operare PC

-Disponibilitate de lucru conform unui program flexibil

-Bune abilităţi de comunicare

NU este necesară experienţa în call center.

BENEFICII
-Contract de muncă pe perioadă nedeterminată

-Formare continuă

-Posibilităţi de creşteri profesionale şi financiare

-Bonusuri.

OFERĂ CURSURI GRATUITE DE LIMBA ITALIANĂ ÎN VEDEREA ANGAJĂRII.

Mai multe informații puteţi obţine la numărul de telefon 0348.435.054 sau 0732.671.108, la adresa de e-mail hrservice@comdata.it sau la sediul din Pitești al firmei (bulevardul I.C. Brătianu, nr. 48-52, în clădirea Business Forum, etajul II).

Comdata Service este o societate care activează în domeniul Call Center/BPO pentru asistență tehnică și activitate de Back Office/Gestiune Documente. Este una dintre cele mai mari companii multinaţionale, lider de piaţă în sectorul BPO.

Societatea le oferă salariaţilor săi pregătire, instruire şi oportunități de creştere, recunoscând valoarea fiecărui angajat şi încurajând libera exprimare. Firma urmăreşte progresul angajaţilor săi, care îşi aduc prin dăruire şi pasiune contribuţia în activitatea societăţii. Angajaţii sunt promovaţi pe merit, ceea ce îi motivează să vină cu idei şi soluţii noi. În întreaga companie este promovată inovaţia.

Membră a grupului COMDATA SPA, Comdata Service deţine în România 7 puncte de lucru în Bucureşti, Craiova, Constanţa, Galaţi, Piteşti, Brăila şi Buzău. Cu peste 3.000 de angajaţi în România, Comdata Service se numără printre companiile de prestigiu de pe piaţa de call center din ţara noastră.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3