Donaris 930 x 122

cornel ionica

(VIDEO) LUCRĂRI ÎN RITM DE MELC LA PIAȚA TRIVALE

Lucrări în ritm de melc la piața Trivale. Începute în luna februarie a anului 2018 (!), lucrările de modernizare la piața agroalimentară din cartierul piteștean Trivale nu sunt nici acum finalizate.

Citiți și: Pitești. Anunț important pentru toți locuitorii din Trivale

După nenumărate termene anunțate, primul fiind în august 2018, primarul Cornel Ionică preciza la sfârșitul anului trecut că atât piața din Trivale, cât și cea din Găvana vor fi gata în aprilie-mai 2019.

Ultimul termen asumat de municipalitate bate la ușă. Am fost pe șantierul pieței din Trivale pentru a vedea în ce stadiu se află lucrările. După cum puteți vedea în următoarele imagini, doar doi muncitori se aflau pe șantier la momentul filmării. Dacă piața va fi redeschisă în mai (cu siguranță în aprilie nu se mai poate) sau dacă este încă o promisiune pe care primarul Ionică nu o respectă, rămâne de văzut.

Citiți și: TRIBUNALUL A DECIS: IONICĂ ȘI DINU POT INTRA ÎN CL PITEȘTI. UNDĂ VERDE PENTRU ÎNVESTIREA LUI GENTEA

De ce au întârziat atât de mult lucrările de modernizare la piața Trivale? Amintim că, după ce au fost anunțate, în septembrie 2018, probleme neașteptate pe șantier, municipalitatea informa că piața din Trivale, dar și piața din Găvana vor avea întârzieri ”la finalizare de 2-3 luni”.

În plus, pe parcurs au fost suplimentate sumele de la bugetul local prevăzute inițial pentru aceste investiții, conducerea Primăriei invocând diverse probleme (de la rezistenţa stâlpilor și până la doi comercianţi care nu ar fi vrut să părăsească spaţiile şi cu care Primăria a ajuns la judecată).

Edilul municipiului a dat vina inclusiv pe vreme pentru întârzierea lucrărilor.

Ultima problemă invocată, care a făcut ca Ionică să anunțe termenul ”aprilie-mai 2019”, a fost lipsa forței de muncă.

Lucrările la piaţa Trivale sunt făcute de asocierea dintre SC Zeus SA și SC Selca SA, contractul având o valoare inițială de 3.268.257,97 de lei, inclusiv TVA.

Într-un viitor articol vă vom prezenta imagini și cu șantierul de la piața agroalimentară din cartierul Găvana.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90