(VIDEO) LUCRĂRI MASIVE PE LACUL BASCOV | ePitesti
Donaris 930 x 122

budeasa

(VIDEO) LUCRĂRI MASIVE PE LACUL BASCOV

Lucrări masive pe lacul Bascov. Au fost finalizate lucrările pentru asigurarea unor condiții optime pentru desfășurarea Campionatului Mondial de kaiac canoe pentru juniori și tineret U23, care va avea loc în perioada 27 – 30 iulie 2017 la baza nautică Bascov – Budeasa, din județul Argeș.

Citiți și: HALLOWEEN ÎN BUDEASA

A fost defrișată vegetația de pe pistele de concurs laterale și de pe malurile lacului. De asemenea, au fost dragate cele două șenale de acces la pistele de concurs la 1.000 și 500 de metri, lucrare care scurtează distanța pe care sportivii o vor parcurge pentru a se deplasa la linia de start, diminuând astfel și efortul acestora pentru revenire.

Citiți și: (VIDEO) AȘA DA! GRĂDINIȚĂ MODERNĂ, INAUGURATĂ ÎN BUDEASA

Totodată, zona de concurs va rămâne liberă pentru desfășurarea altor probe. Lucrarea de decolmatare a șenalelor a fost realizată cu un excavator plutitor, pe parcursul mai multor săptămâni.

Pentru lucrările de defrișare a vegetației, motocositoarea acvatică a Administrației Bazinale de Apă Argeș – Vedea va rămâne pe lacul Bascov până la sfârșitul competiției.

Pe toată perioada Campionatului nivelul apei în lacul de acumulare Bascov va fi menținut constant, potrivit standardelor necesare.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066