New Profesional Consult 930 x 122

autism

MARȘURI EMOȚIONANTE ÎN PITEȘTI ȘI MIOVENI

Marșuri emoționante în Pitești și Mioveni. Cu ocazia Zilei mondiale de conştientizare a autismului, piteştenii au ieşit astăzi în stradă pentru a susţine persoanele cu autism.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Programul a inclus înălțarea de baloane albastre (albastrul fiind culoarea simbol a autismului) în Piața “Vasile Milea”, un marş pe traseul Piața “Milea” – Piața Primăriei și desene pe asfalt în Piața Primăriei.

Activitatea a fost organizată de Asociaţia părinţilor copiilor cu autism şi Asociaţia “Creăm viitorul împreună”, în colaborare municipalitatea piteșteană.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Și Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociaţia „Zâmbeşte şi dăruieşte”, Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia, Școala Gimnazială „George Topârceanu”, Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” și Asociația „Împreună pentru orașul Mioveni”, au organizat astăzi un marş al tăcerii prilejuit de Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului.

Marşul s-a desfășurat pe bulevardul Dacia din Mioveni, până în Centrul Civic, acolo unde a avut loc un concurs de desene pe asfalt (participanții au primit tricouri de la OMV Mioveni). Printre cei care au luat parte s-au  numărat și persoane cu dizabilități și familiile lor.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulţumeşte tuturor celor implicaţi în organizarea evenimentului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA