Jupiter 930 x 122

auto

(VIDEO) MĂSURĂ DE ULTIMĂ ORĂ LA PERMISE AUTO

Măsură de ultimă oră la Permise Auto. Proba practică de vineri, 6 aprilie 2018, pentru obținerea permisului auto va fi reprogramată.

Citiți și: O NOUĂ FABRICĂ SE DESCHIDE LÂNGĂ PITEȘTI

Informația o furnizează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș.

Citiți și: (VIDEO) LA PERMISE SE PICĂ PE CAPETE. CANDIDAȚII REZISTĂ: „NU RENUNȚĂM!”

Măsura a fost luată pentru că, recent, Vinerea Mare a fost declarată zi de sărbătoare legală, nelucrătoare (subiectul pe larg, AICI).

“Având în vedere că ziua de 6 aprilie a fost declarată zi liberă, anunțăm că persoanele care au fost programate să susțină proba practică sunt așteptate zilnic, de luni până joi, la sediul SPCRPCIV Argeș (sala de examen) pentru reprogramare.

Cetățenii care au rezervare pentru reînnoirea permisului de conducere pentru aceeași dată sunt așteptați la ghișeul de preschimbări în oricare altă zi lucrătoare, între orele 13 și 15.”, informează Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPCIV) Argeș.

Biroul de Credite
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066