930 x122 grota rece

McDonald’s

(VIDEO) MCDONALD’S TRIVALE S-A ÎNCHIS

Restaurantul McDonald’s de la parterul Trivale Shopping Center din centrul Piteștiului s-a închis, așa cum puteți vedea și în imaginile pe care le-am filmat în urmă cu puțin timp.

Citiți și: Tentativă de fraudă! Atenție la McDonald’s România!

După cum v-am informat acum două săptămâni (subiectul pe larg, AICI), McDonald’s își caută un alt spațiu în zona centrală a municipiului pentru a-și muta restaurantul.

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

În locul restaurantului McDonald’s, în Trivale Shopping Center va funcționa un local al lanțului american de cafenele Starbucks. Conducerea centrului comercial a semnat cu Starbucks contractul de închiriere a spațiului (contract care ar fi mai avantajos pentru mall din punct de vedere financiar decât cel cu lanţul de restaurante fast-food McDonald’s).

Starbucks nu a anunțat oficial când va deschide pentru public localul de la parterul clădirii Trivale Shopping Center. Este posibil ca deschiderea să aibă loc luna viitoare, după reamenajarea și rebranduirea spațiului.

Este primul local pe care Starbucks îl deschide în Piteşti. Pe lângă cafea măcinată și băuturi de tip espresso, Starbucks vinde în localurile sale ceaiuri, băuturi îmbuteliate, produse de foietaj și sandwich-uri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90