EcoMoto 930×122

fc arges

(VIDEO) MECI DE FOC ÎN TRIVALE. SUPORTERII LUI FC ARGEȘ N-AU VOIE SĂ LIPSEASCĂ!

Meci de foc în Trivale. Suporterii lui FC Argeș n-au voie să lipsească! Mâine, 6 august, de la ora 19:30, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, FC Argeș o va întâlni pe Ripensia Timișoara. Este primul meci oficial al echipei din Trivale în cadrul acestui sezon competițional.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Totodată, mâine se împlinesc 66 de ani de la înființarea lui FC Argeș.

Antrenorul principal al alb-violeților, Nicolae Dică, a precizat astăzi, într-o conferință de presă, că se așteaptă ca meciul de mâine să fie unul dificil. ”Ne dorim foarte mult ca suporterii să vină alături de echipă”, a declarat Dică.

Citiți și: Președinte nou la FC Argeș! Cine vine

La conferință, alături de Dică, au fost prezenți și directorul sportiv al echipei, Bogdan Stoica, și fotbaliștii Grigore Turda și Nicolae Mușat:

Începând de miercuri, 31 iulie 2019, clubul FC Argeş a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2019-2020.

Biletele se pot achiziționa la casele de bilete ale stadionului „Nicolae Dobrin”, preţul acestora fiind cuprins între 5 lei şi 20 de lei, în funcţie de sectoarele arenei din Trivale. (Video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90