Donaris 930 x 122

accident

(VIDEO) MERIȘANI: ACCIDENT GRAV! RĂNIȚI ȘI COPII PANICAȚI

UPDATE: Merișani: accident grav! Răniți și copii panicați. Potrivit ISU Argeș, în urma accidentului au rezultat 6 victime: doi copii cu atac de panică, doi adulți cu leziuni ușoare și alți doi adulți cu leziuni mai grave (fractură deschisă la mâna dreaptă și traumatism cranio-cerebral).

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

5 persoane au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență din Pitești (doi copii și trei adulți). Nu a mai fost nevoie de intervenția echipajului de la Descarcerare.

Accidentul s-a produs din cauza unui șofer în vârstă de 25 de ani din Constanța. Aflat la volanul unui Volskwagen Golf, constănțeanul nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit cu mașina un alt autoturism, Kia, condus de un piteștean de 71 de ani.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

A doua mașină a fost proiectată într-un Opel Combo, la volanul căreia se afla un bărbat de 57 de ani din comuna argeșeană Mușătești. La rândul său, Opelul a lovit un autoturism Dacia Logan (condus de o femeie în vârstă de 41 de ani din municipiul Câmpulung), precizează Poliția Argeș.

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN 7C, în comuna argeșeană Merișani, pe raza satului Dobrogostea. Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi încarcerată.

La fața locului au fost trimise două ambulanțe SMURD, Descarcerarea, o ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate și o autospecială de pompieri cu apă și spumă. Vom reveni cu amănunte.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90