NOR CURIER 930X122

aqva termo sanit

(VIDEO) MIZERABIL! HAOS PE ȘANTIERUL RCS & RDS

Haos pe șantierul RCS & RDS. Despre maniera execrabilă în care firmele lucrează pe domeniul public al Piteștiului am scris în repetate rânduri. Străzile sunt sparte, după care, până la reasfaltare, sunt lăsate într-o dezordine cumplită. O stradă de oraș capătă astfel înfățișare de uliță prăfuită sau mustind de pietriș ori noroi.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Imaginile pe care vi le prezentăm le-am filmat astăzi, în urmă cu puține minute, pe bulevardul Eroilor, la intersecția cu strada Armand Călinescu și, respectiv, cu bulevardul Republicii. Lucrările au fost făcute de Aqva Termo Sanit SRL, iar beneficiar este RCS & RDS, care își „mută” cablurile de pe stâlpi în subteran.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Ce face Primăria? Ce face primarul Cornel Ionică? De ce nu oprește debandada? De ce nu amendează? De cât timp mai are nevoie administrația Ionică să pună ordine în oraș? Câți ani mai sunt nevoiți piteștenii să suporte nesimțirea firmelor, private sau publice, care lucrează atât de mizerabil? Suntem în Europa sau în lumea a treia?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3