930×122 CAPRA 5

sunrise beach resort

(VIDEO) NUNȚI DE 5 STELE LA NOUL CORT SUNRISE!

Nunți de 5 stele la noul cort Sunrise Beach Events. După luni de aşteptare şi pregătiri intense, resortul Sunrise Beach Events din Budeasa – Argeș a dat din nou startul evenimentelor de top, surprinzând în acest sezon cu o nouă înfăţişare.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Cortul Sunrise a devenit o locaţie fascinantă, complet amenajată şi decorată pentru orice tip de eveniment (nuntă, botez, petreceri private, aniversari, etc.), îmbinând în mod perfect profesionalismul, eleganţa şi rafinamentul.

Ţinuta, serviciile, accentul pus pe calitate, orientarea către găsirea celor mai bune soluţii şi respectul pentru clienți reprezintă valorile resortului Sunrise Beach Events.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Dacă vă doriți pentru evenimentul dumneavoastră o locație fără stâlpi, open space, în care să se vadă toți invitații, și un cadru de vis situat chiar în mijlocul naturii, departe de zgomotul orașului, Sunrise Beach Events vă pune la dispoziție un astfel de salon.

Mâncarea este unul dintre criteriile cele mai importante. De aceea la Sunrise nu putea lipsi zona de restaurant cu bucătărie proprie. Un foarte apreciat „chef” v-a pregătit o gamă diversificată de preparate, din care să alegeți ce vă doriți.

Locaţia include: parcare proprie, piscină exterioară, un mini-parc superb pentru poze și un club situat în apropierea pontonului, care continuă cu zona de lounge, acolo unde se află terasa resortului, situată chiar pe malul lacului Budeasa, locul în care invitații se pot relaxa cu un cocktail delicios.

Resortul Sunrise Beach Events vă oferă scena ideală pentru realizarea celor mai inedite şi reușite evenimente. Nu în ultimul rând, locația poate fi contextul potrivit pentru filmări şi şedinte foto.

Mai multe detalii puteți afla accesând pagina de Facebook Sunrise-Events sau la numărul de telefon 0744.374.050. 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3