930×122 CAPRA 5

leoni

(VIDEO) PANICĂ LA LEONI. O FEMEIE A FOST UCISĂ

Panică la Leoni. O femeie a fost ucisă.

Citiți și: Compania Leoni, vândută! Ce se întâmplă cu angajații

UPDATE: Vrând să iasă din curtea societăţii, şoferul unui autoturism BMW, angajat al firmei (Andrei Cristian Caramelea, din Piteşti, născut în 1995), ar fi accelerat brusc şi ar fi pierdut controlul asupra volanului. Maşina a culcat la pământ plasa unui gard de sârmă şi a intrat în plin în mai multe persoane care serveau masa într-un amplasament în aer liber special amenajat în acest sens în curtea Leoni.

Citiți și: ANCHETĂ OFICIALĂ LA LEONI. ITM ARGEȘ S-A AUTOSESIZAT ÎN URMA ARTICOLELOR PUBLICATE DE EPITEȘTI

O femeie (Irina Ilic, din Serbia, născută în 1989) a murit, iar alte cinci persoane (patru femei şi un bărbat) sunt rănite: Aurelia Banu (din oraşul argeşean Costeşti, născută în 1969), Leontina Georgeta Chiriță (din Piteşti, născută în 1979), Branka Gligoricevic (din Serbia, născută în 1984), Aleksandra Randelovic (din Serbia, născută în 1988) şi Cristian Alexandru Buică (din Piteşti, născut în 1989). Starea persoanelor rănite este stabilă, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Răniţii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Alţi angajaţi (femei) au făcut atac de panică. Au primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind nevoie de spitalizare. La ora accidentului în spaţiul respectiv serveau masa şi alţi angajaţi, care au scăpat teferi şi nevătămaţi. 

Au intervenit echipaje medicale cu ambulanţe şi echipaje de Poliţie. Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş a declanşat o anchetă. Şoferul vinovat a fost dus la Poliţie pentru audieri. I s-a făcut dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Poliţiştii vor stabili circumstanţele în care s-a produs accidentul şi viteza de rulare.

Ora 9:47: Un grav accident s-a produs în urmă cu puţin timp în curtea societăţii Leoni Wiring Systems Piteşti (fabrică producătoare de cablaje pentru industria auto), în comuna Bascov. Potrivit primelor informaţii, accidentul a fost mortal. Vom reveni cu informaţii şi imagini de la faţa locului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3