930 x122 grota rece

autoturisme

(VIDEO) PARCUL TRIVALE, ȘOSEA PENTRU ”ȘMECHERI”

Parcul Trivale, șosea pentru ”șmecheri”. Vremea frumoasă îi determină pe piteșteni să caute locuri de relaxare, o opțiune fiind parcul Trivale.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Odată ajunși acolo, piteștenii pot avea parte și de surprize neplăcute, un exemplu fiind mașinile care circulă pe aleile parcului ca și cum s-ar afla pe șosea.

O astfel de situație am întâlnit astăzi, în jurul orei 13.

Citiți și: Directorul-turnător Nicolae și adjunctul Ciurescu, salarii de „baștani” la Poliția Locală

Deși parcul Trivale este o zonă destinată plimbărilor pietonale și relaxării, există ”șmecheri” care ignoră această realitate, reprezentând un adevărat pericol pentru pietoni, în special pentru copiii care sunt în apropierea locurilor de joacă.

Există bariere, cele din film nefiind singurele din parcul Trivale, dar și semne de circulație care arată că accesul autoturismelor este interzis.

Poliția Locală ar trebui să fie mai vigilentă în ceea ce privește mașinile care nu au ce căuta pe aleile parcului Trivale, ocupându-se astfel de siguranța cetățenilor.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90