Jupiter 930 x 122

politia locala

(VIDEO) PITEȘTENII DAU CU FLIT PRIMĂRIEI ȘI STAU CU RUFELE LA VEDERE

Piteștenii dau cu flit Primăriei și stau cu rufele la vedere. Piteștenii ignoră Hotărârea de Consiliu Local referitoare la uscarea rufelor. Fie că nu au auzit de ea, fie că nu le pasă, și acum își usucă rufele în locuri interzise. Imaginile au fost filmate la blocuri de pe Calea București.

Citiți și: (VIDEO) EȘEC RĂSUNĂTOR ÎN PIAŢA CEAIR

Potrivit Hotărârii de Consiliu Local, valabilă din luna iunie a anului trecut, este interzisă „montarea de suporţi din orice material pentru uscarea rufelor sau alte asemenea în afara logiilor (n.r. – a balcoanelor) sau pe pereţii exteriori ai unităţilor locative situate în blocuri de locuinţe”.

Citiți și: PITEȘTENII, JIGNIȚI DE PRIMĂRIA LUI IONICĂ. „SUNTEȚI PENIBIL!”

Cu alte cuvinte, din motive estetice și de minimă civilizație, uscarea rufelor este permisă doar în incinta balcoanelor, nu și pe pereții exteriori ai locuințelor din blocuri.

Persoanele fizice care încalcă această regulă riscă să fie amendate cu sume cuprinse între 200 şi 500 de lei.

Pe de altă parte, conform aceleiași Hotărâri, este interzisă aruncarea de la balcon sau pe fereastră de reziduuri menajere şi lichide. Amenda pentru nerespectarea acestei interdicții este de la 200 la 500 de lei în cazul persoanelor fizice şi de la 500 la 1.000 de lei în cazul persoanelor juridice.

Polițiștii locali sunt cei care, potrivit Hotărârii de Consiliu Local, ar trebui să constate dacă aceste reguli sunt respectate și cei care amendează acolo unde regulile sunt încălcate.

În toamna anului trecut, conducerea Primăriei anunța că mai mulți proprietari de apartamente de bloc din Piteşti ar fi fost amendați pentru că au montat în exteriorul balcoanelor dispozitive pentru uscat rufe. Amenzile ar fi fost date ca urmare a unor reclamaţii (AICI, amănunte).

Posada 555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066