Posada 930 x 122

mars

(VIDEO) PITEŞTI: SUTE DE OAMENI ÎN STRADĂ

Pitești: Sute de oameni în stradă. Sute de persoane s-au adunat astăzi în centrul Piteștiului pentru a participa la ,,Marşul pentru viaţă” – acțiune împotriva avortului.

Citiți și: (VIDEO) MOTOCICLIȘTII, MARȘ IMPRESIONANT ÎN PITEȘTI

Evenimentul a fost organizat cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Părinte Calinic, de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului (prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune și Sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul) și în parteneriat cu Asociația Studenți pentru Viață.

Preoţi, bunici, părinţi, dar şi copii au luat parte la această acțiune, desfășurată pe Strada Mare, între Teatrul „Alexandru Davila” și Piața „Vasile Milea”.

Citiți și: VESTE PROASTĂ ÎN PRUNDU

Participanții au purtat pancarte cu mesaje precum ,,Alege viaţa! Spune nu avortului!”, ,,Suntem generaţia pentru viaţă” sau ,,Fiecare copil merită o poveste”.

Mesajul marșului: avortul reprezintă un pericol moral şi social, fiind un atentat asupra vieții – darul suprem al lui Dumnezeu.

Marşul a fost urmat de o slujbă religioasă la biserica “Sfântul Gheorghe”.

New Profesional Consult-555×222
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066