New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

(VIDEO) POLIŢIA LOCALĂ RECIDIVEAZĂ!

Poliţia Locală recidivează! La o lună de la cea mai recentă neregulă (cea mai recentă depistată de noi) pe care a făcut-o în trafic (vezi AICI), Poliţia Locală Pitești încalcă din nou legea. Grosolan. 

Citiți și: Pericol pentru oameni! Alertă într-un cartier piteștean

În filmul pe care vi-l prezentăm, realizat pe strada Calea Depozitelor, se vede limpede ca lumina zilei cum o maşină a Poliţiei Locale Piteşti circulă pe contrasens, în spatele unui autoturism al cărui șofer încalcă aceeaşi regulă de circulaţie. Cu aceeași brutalitate ca polițistul. 

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

Am putea primi aceeaşi „scuză” ca în situaţia prezentată mai sus: „Erau în misiune!”. Ei bine, acelaşi răspuns vi-l dăm din nou: în misiune girofarurile trebuie aprinse! Însădin câte se pare, Poliţia Locală persistă în greșeală şi îşi face de cap în PiteştiDeşi ar trebui fie un exemplu pentru cetățeni, Poliția Locală Pitești, cu mult, foarte mult și de neiertat tupeu, încalcă regulile elementare din trafic.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Piteşti, Bogdan Aristănţoiu, declara anul trecut pentru publicația noastră  şoferii „nu vor mai avea voie facă stânga direct în intersecţia din zona pieţei en gross” de pe Calea Depozitelor (amănunte, AICI). Ce aveţi de spus despre colegii dumneavostră, domnule Aristănţoiu? Ei au voie? Sunt mai presus de lege?

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA