930×122 CAPRA 5

polițist local

(VIDEO) POLIȚIST LOCAL, AGRESIV CU UN BĂRBAT CARE ÎI SOLICITASE INTERVENȚIA

Un material video care se sfârșește în momentul în care un polițist local îi smulge telefonul bărbatului care îl filma a fost publicat astăzi în grupul de Facebook Pitești, orașul meu!

Citiți și: Exclusiv/20 000 € pentru viața polițistului local mort din Pitești!

Polițistul local fusese chemat de bărbat pe strada Griviței, nu departe de mall-ul Trivale. Bărbatul a reclamat că două persoane de etnie romă ar vinde ilegal diferite produse.

Agentul a mers la fața locului, se arată într-o altă filmare postată în același grup de socializare, și a discutat cu „comercianții”. A plecat la scurt timp, însă, lăsându-l pe bărbatul care îi solicitase intervenția să se contrazică cu cei doi cetățeni de etnie romă.

Citiți și: Infractor periculos în Pitești! Polițist atacat cu pietre

Nemulțumit, bărbatul a mers după polițistul local. La un moment dat, se observă cum agentul i-a smuls bărbatului telefonul din mână.

„Politistul pe care l-am filmat tocmai m-a agresat și mi-a smuls telefonul din mână cu forța în timp ce îl filmam, l-a închis și i l-a întins în primă instanță acelui bărbat de etnie romă, căruia i l-a luat înapoi când i-am zis că nu realizează câte camere sunt în zonă”, scrie bărbatul.

Poliția Locală nu ne-a oferit momentan un punct de vedere oficial cu privire la această situație. În schimb, Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, a punctat pe site-ul de socializare că polițistul local va fi cercetat disciplinar la nivelul instituției. (Sursă video: Facebook Pitești, orașul meu!)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90