930×122 CAPRA 5

profesional new consult

(VIDEO) PRODUSUL DE MAKE-UP RECOMANDAT DE PROFESIONIȘTI

Produsul de make-up recomandat de profesioniști. Conceptul de cosmetice profesionale Affect Cosmetics este nou pe piaţa din România, reprezentând linii de produse cosmetice exclusive, care servesc femeii moderne pentru un aspect mai frumos, mai modern, mai fresh.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Produse de calitate, recomandate de profesionişti, produsele Affect vor satisface şi cele mai exigente aşteptări. Profesional Top Glamorous, unic distribuitor în România al brand-ului, vă invită să le testaţi în magazinele sale sau să le comandaţi online de pe site-ul www.topglamorous.ro.

Affect Cosmetics reprezintă alegerea cea mai bună dacă vă doriţi un machiaj profesional pe care să îl puteţi realiza fiecare dintre dumneavoastră, fără să mergeţi într-un salon de înfrumuseţare. Aceste produse li se adresează atât celor care activează în domeniu şi doresc calitate la un preţ accesibil, cât şi celor care nu sunt make-up artişti, dar doresc să poarte zilnic un machiaj impecabil.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Cu ajutorul acestor produse profesionale puteti realiza diferite tipuri de machiaj, de la cel de zi cu zi, natural, până la machiaje speciale, precum: machiajul de corecţie a feţei, machiajul pin-up, machiajul de seară, machiajul de mireasă, machiaj apple, multi color blending, smokey eyes şi multe altele.

https://www.facebook.com/epitesti/videos/815492328785396/

Affect Cosmetics vă prezintă evening mood pressed eyeshadows palette, o paletă care nu poate lipsi din trusa oricărei persoane preocupate de aspectul său şi care îşi doreşte un machiaj fabulos. Recomandată de profesionişti, creată de specialişti în domeniu, paleta va inspira realizarea celor mai creative, frumoase şi speciale machiaje.

”Ambalajul deosebit va atrage toate privirile, fiind, în acelaşi timp, uşor de transportat. Foarte pigmentate, fardurile sunt recomandate în crearea mai multor tipuri de machiaje, rezistă foarte mult, păstrându-şi prospeţimea, și se pot combina perfect, rezultatele fiind excepţionale. O paletă de care vă veţi îndrăgosti! Nu ezita, încearc-o şi vei fi surprinsă!”, transmit reprezentanții firmei Profesional New Consult.

Firma distribuitoare vine cu promoţii speciale, respectiv 15% reducere de preț pentru make-up artişti şi saloane de beauty şi 20% reducere pentru absolvenţii cursurilor de machiaj din cadrul Profesional New Consult.

Site: www.topglamorous.ro.

Telefon: 0744.974.775.

E-mail: comenzi@topglamorous.ro.

Adresa: Pitești, bulevardul I. C. Brătianu, bloc D6 (în parcarea din spatele complexului comercial Fortuna).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90