EcoMoto 930×122

biblioteca judeteana

(VIDEO) S-A DESCHIS TÂRG DE CARTE PE STRADA MARE

S-a deschis Târg de Carte pe Strada Mare. În fața Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu” Argeș, pe Strada Mare din Pitești, a avut loc astăzi deschiderea oficială a Târgului de Carte „Triunghiul Cunoașterii: carte, lectură, bibliotecă”. Participă 11 edituri de prestigiu din România.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Evenimentul face parte din Festivalul de C’ARTE, ediția a III-a, organizat de Biblioteca Județeană ”Dinicu Golescu” Argeș în perioada 13-16 iunie 2019.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Cu aceeași ocazie, timp de patru zile vor avea loc spectacole muzicale, prezentări de carte și activități interacative dedicate copiilor. Detalii despre festival și spectacolele care vor avea loc, AICI.

Întregul festival se derulează sub auspiciile proiectului „Respect pentru valorile naționale”, proiect realizat de Consiliul Județean Argeș.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90