930×122 CAPRA 5

bogdan aristănțoiu

(VIDEO) SCANDAL LA POLIȚIA LOCALĂ PITEȘTI

Scandal la Poliția Locală Pitești. Un argeșean a făcut un adevărat scandal în acestă seară în sediul Poliției Locale Pitești.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, bărbatul a fost recalcitrant, agresând mai mulți agenți.

Acesta a ajuns la sediul Poliției Locale după ce a fost depistat conducând un TIR pe strada Gherghe Șincai. Pe respectivul transon de drum este interzisă circulația autovehiculelor de mare tonaj.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

”Colegii mei i-au spus să oprească, șoferul, în schimb, a fugit. A fost urmărit aproximativ 4 kilometri prin oraș, iar în cele din urmă a fost reținut și dus la sediul Poliției Locale Pitești, acolo unde a devenit recalcitrant și a făcut scandal.”, declară pentru publicația noastră purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu.

Ajuns în sediul Poliției Locale, argeșeanul ar fi distrus hainele agenților și ar fi adresat cuvinte jignitoare, conform sursei citate.

Bărbatul (în vârstă de 51 de ani, din comuna argeșeană Godeni) a primit două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 635 de lei. A fost amendat pentru că a condus prin loc nepermis și pentru că a refuzat să se legitimeze. De asemenea, doi agenți ai Poliției Locale vor depune împotriva lui plângere pentru ultraj.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90