930×122 CAPRA 5

adrian stoiculescu

(VIDEO) SCANDAL LA UPU PITEȘTI. VERDICT!

Scandal la UPU Pitești. Verdict! Astăzi, la Spitalul Județean Pitești, a avut loc o conferință de presă. Conducerea a prezentat, mai mult sau mai puțin, poziția pe care o are față de comportamentul asistentei Emilia Ionescu.

Citiți și: Pitești: Panică la o biserică din Centru. A căzut ,,fulgerată”

Adrian Stoiculescu, directorul medical al Spitalului Județean Pitești a declarat că miercuri, 16 august, Consiliul de Etică al Spitalului se va întruni pentru a lua o decizie în cazul asistentei. Potrivit directorului, este posibil ca Emiliei Ionescu să îi fie redus salariul și să fie mutată pe altă secție. Rămâne de văzut dacă aceste măsuri vor fi luate.

 

Citiți și: Pitești. Revolta medicilor de la UPU: „Adevărul trebuie spus!”

Vă precizăm că săptămâna trecută, vineri, o pacienta de 78 de ani şi-a pierdut conştiența în holul Spitalului Judeţean din Piteşti. Femeia a stat două ore într-o căldură sufocantă. De parcă nu ar fi fost suficient, asistenta Emilia Ionescu a țipat la pacientă, dar și la aparținătorii acesteia.

(Video: Mihai Neacșu)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90