930 x122 grota rece

cod portocaliu

(VIDEO) SE ÎNTÂMPLĂ ACUM, LA FORTUNA

Se întâmplă acum, la Fortuna. La această oră au loc lucrări de reparații la complexul comercial Fortuna din centrul Piteștiului.

Citiți și: Alertă de furtună geomagnetică! Se întâmplă azi!

O echipă de muncitori lucrează la repararea stricăciunilor produse de furtuna din seara zilei de 13 iunie 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=JUAVxg4tRvs

Citiți și: Modificări importante în parcările din Pitești: Zonele gratuite devin cu plată!

Amintim că vântul a fost atât de puternic încât a smuls cu totul tâmplăria din aluminiu din corpul de complex dinspre Piața „Vasile Milea”. Geamurile termopan s-au făcut țăndări (subiectul pe larg și imagini, AICI).

Piteștiul a fost lovit în seara zilei de 13 iunie de o furtună puternică. A plouat torențial și s-au semnalat frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Muncipiul Pitești, ca și alte localități din județul Argeș, s-a aflat în seara respectivă sub cod portocaliu de tip nowcasting. Au fost inundate străzi, curți, beciuri de locuințe și subsoluri de blocuri. Au căzut copaci, iar rețeaua de iluminat public a cedat pe câteva străzi (amănunte, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90