930 x122 grota rece

art theater du soleil

(VIDEO) SHOW GRANDIOS ÎN PITEȘTI

Show grandios în Pitești. Art Theater du Soleil și echipa muzicalului Frozen – Regatul Înghețat vă invită ca vineri, 26 mai 2017, de la ora 18:30, să luați parte la un show grandios, care se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

Cei mici, dar și cei mari vor avea parte de un spectacol muzical în limba română, cu dansuri moderne și momente de balet unice, costume și decoruri de basm. Copiii se vor bucura de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff sau Olaf.

După două reprezentații de succes la finalul anului 2016 în București, Frozen – Regatul Înghețat a plecat prin țară. În Pitești sosește cu o nouă față, invitați-surpriză și o adevărată petrecere la palat.

O lume de basm, magie, decoruri de excepție, proiecții 3D, cântec și dans – de aceste lucruri se vor bucura cei mici pe data de 26 mai 2017 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești.

Îi veți putea aplauda pe Diana Nițu – (Elsa), Gabriela Marin – (Anna), Daniel Nuță – (Hans), Valentin Paraschiv – (Kristoff), Gabriel  Ciocan – (Olaf), Valentino Tirol/Răzvan Dragu – (Regele Trol), Codrina Pătru – (Scutier), Hany Derbas – (renul Sven), Ioana Chițu – (Regina), Carolina Vasile – (Răspândacu), Larisa Ioana Enache/Mălina Tomoiagă – (Femeia cu vreascuri), Darius Daradici – (nepotul Trol), Traian Maicanescu – (Regele tată), Oama de Zăpadă și pe cei 18 membri ai trupei de dams.

Art Theater du Soleil și echipa muzicalului Frozen – Regatul Înghețat vă așteaptă, așadar, pe 26 mai 2017, de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești, alături de o echipă formată din peste 30 de actori și dansatori, dar și din multe alte persoane din spatele scenei.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Pitești sau online, pe bilet.ro.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90