EcoMoto 930×122

autostrada

(VIDEO) ȘICANARE CU BUCLUC ÎN TRAFIC

Şicanare cu bucluc în trafic. Pe site-ul trafictube.ro a fost postată recent o filmare care prezintă o şicanare în traficul rutier pe autostrada Bucureşti-Pitești.

Citiți și: E gata! O nouă secțiune de autostradă, dată în folosință!

Potrivit postării, șoferița unui Peugeot s-a ,,şicanat” cu un alt şofer, femeia vrând să se folosească de banda de urgenţă pentru a depăşi o coloană de maşini.

După cum puteți observa din imagini, manevra şoferiţei a avut consecințe pentru alte două autoturisme: o tamponare între un Audi şi un Volkswagen.

Citiți și: Fără precedent pe autostradă! Nu s-a mai văzut așa ceva!

Pentru șoferii agresivi în trafic legislația rutieră prevede 6 până la 8 puncte amendă şi chiar suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile. Printre manevrele care se încadrează la „șicanat” în trafic se numără schimbatul succesiv al benzilor de circulație în scopul depăşirii unei coloane de mașini, claxonatul excesiv și condusul pe trotuar. (Sursă foto și video: trafictube.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3