Donaris 930 x 122

pietoni

(VIDEO) ȘOFER CASCADOR ÎN PITEȘTI

Șofer cascador în Pitești. Schimbările adoptate în traficul din Pitești de către municipalitate, mai precis înălțarea trecerilor de pietoni (vezi detalii AICI), i-au dat bătăi de cap în această seară unui șofer neatent.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Concret, în zona restaurantului Capitol, la ieșirea din Pitești către comuna Poiana Lacului, un șofer nu a încetinit la o astfel de trecere de pietoni. Urmarea se poate vedea film:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Astăzi, în zona respectivă, a fost amenajată prima trecere de pietoni de acest gen din Pite;ti. În perioada următoare vor fi realizate mai multe astfel de treceri de pietoni înălțate, unul dintre motivele pentru care s-a luat această decizie fiind reducerea numărului de accidente. Prin urmare, șoferi, atenție cum circulați!

Să se înțeleagă de ce a fost amenajată prima trecere de pietoni de acest fel în zona respectivă: este strada de pe lângă casa primarului municipiului Piteşti, Cornel Ionică.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90