930 x122 grota rece

auto

(VIDEO) ŞOFERI ÎN PERICOL! LUAŢI MĂSURI!

Şoferi în pericol! Luaţi măsuri! O reală problemă a traficului în Piteşti, pe lângă proasta infrastructură, este lipsa unor separatoare de sens pe principalele artere de circulaţie. O astfel de situaţie există şi pe tronsonul de drum de la ieşirea din Piteşti către autostrada A1.

Citiți și: Închisoare pentru șoferii care își ,,rezervă” ilegal locuri de parcare!

Deşi au existat cazuri în care oamenii şi-au pierdut viaţa (vezi AICI şi AICI), autorităţile nu iau măsuri. Câte accidente cu urmări grave ar trebui să se mai producă pentru a face ceva?

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

În astfel de situaţii Poliţia trebuie să informeze Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi ulterior aceste separatoare de sens, vitale pentru şoferi, să fie montate. Din păcate, lucrurile merg lent, lent… Reparaţiile drumurilor la fel, iar viaţa participanţilor la trafic este pusă, din nou, în pericol.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3