(VIDEO) SOMN DE VOIE LA PRIMĂRIE. AVEM DOVADA! | ePitesti
Nisan 930 x 122 2

0248984

(VIDEO) SOMN DE VOIE LA PRIMĂRIE. AVEM DOVADA!

Somn de voie la Primărie. Avem dovada! Fiecare instituție care lucrează în folosul cetățeanului trebuie să aibă capacitatea și dorința să comunice cu acesta. Cum? Prin intermediul unui purtător de cuvânt, acolo unde există, prin comunicate de presă și rețele de socializare sau prin Telefonul Cetățeanului, în cazul primăriilor.

Citiți și: E OFICIAL! ANUNȚ PENTRU CĂLĂTORII PUBLITRANS DIN BASCOV

Teoretic, oricărui cetățean care are nevoie de o informație sau care vrea să formuleze o sesizare pe adresa Primăriei municipiului Pitești îi stă la dispoziție numărul de telefon 0248.984. Practic, însă, la acest număr de telefon nu răspunde nimeni. Dovada:

Citiți și: INEDIT ÎN PITEȘTI. CE PĂRERE AVEȚI? (PROIECT 3D)

Am sunat de mai multe ori, în această dimineață, la numărul de telefon de mai sus deoarece, ca cetățeni ai acestui municipiu, avem întrebări de pus. Nu ne-a ”întâmpinat” vocal nici măcar un robot, darămite un angajat al instituției.

Și atunci întrebăm: pentru ce mai există un astfel de număr de telefon? Ce fac subordonații primarului Cornel Ionică (foto)? Pentru ce sunt plătiți din banii piteștenilor? Cumva să doarmă la locul de muncă? Sau să îi ia primariului apărarea și să se certe cu cetățenii pe Facebook (detalii, AICI)?

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la [email protected]

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la 0733 797 066