NOR CURIER 930X122

0248984

(VIDEO) SOMN DE VOIE LA PRIMĂRIE. AVEM DOVADA!

Somn de voie la Primărie. Avem dovada! Fiecare instituție care lucrează în folosul cetățeanului trebuie să aibă capacitatea și dorința să comunice cu acesta. Cum? Prin intermediul unui purtător de cuvânt, acolo unde există, prin comunicate de presă și rețele de socializare sau prin Telefonul Cetățeanului, în cazul primăriilor.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Teoretic, oricărui cetățean care are nevoie de o informație sau care vrea să formuleze o sesizare pe adresa Primăriei municipiului Pitești îi stă la dispoziție numărul de telefon 0248.984. Practic, însă, la acest număr de telefon nu răspunde nimeni. Dovada:

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Am sunat de mai multe ori, în această dimineață, la numărul de telefon de mai sus deoarece, ca cetățeni ai acestui municipiu, avem întrebări de pus. Nu ne-a ”întâmpinat” vocal nici măcar un robot, darămite un angajat al instituției.

Și atunci întrebăm: pentru ce mai există un astfel de număr de telefon? Ce fac subordonații primarului Cornel Ionică (foto)? Pentru ce sunt plătiți din banii piteștenilor? Cumva să doarmă la locul de muncă? Sau să îi ia primariului apărarea și să se certe cu cetățenii pe Facebook (detalii, AICI)?

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3