930×122 CAPRA 5

budeasa

(VIDEO) SPECTACOL TOTAL LA CUPA BUDEASA

Spectacol total la Cupa Budeasa. Pe stadionul din Gălășești avut loc astăzi a treia ediție a Cupei Budeasa la fotbal pe sate.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Locuitorii comunei Budeasa, alături de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), au venit în număr mare la stadion pentru a se bucura de spectacolul oferit de jucători, în ciuda faptului că vremea nu a fost tocmai una favorabilă. Au fost meciuri aprig disputate, dându-se o adevărată luptă în finală pentru a se stabili câștigătoarea trofeului.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

După cele patru meciuri, Cupa Budeasa la fotbal pe sate, ediția a treia, a fost câștigată de echipa din Gălășești. Iată rezultatele:

-Gălășești – Budeasa Mare: 3-2

-Calotești – Budeasa Mică: 4-0

Finala mică 

-Budeasa Mare – Budeasa Mică: 6-1

Finala

-Gălășești – Calotești: 2-1.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Budeasa și Consiliul Local. Jucătorii echipelor de fotbal au fost răsplătiți cu diplome, iar câștigătorii au primit și cupe din partea organizatorilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90