930 x122 grota rece

aglomerație

(VIDEO) STRĂZI SUFOCATE DE TRAFIC ÎN PRIMA ZI DE ȘCOALĂ

Străzi sufocate de trafic în prima zi de școală. Începerea astăzi a noului an școlar a aglomerat străzile din Pitești mai mult ca de obicei.

Citiți și: Mulțumești unui alt șofer în trafic? Se dă amendă usturătoare

Arterele de circulație din vecinătatea unităţilor de învăţământ au fost azi dimineață pline de autoturisme parcate de o parte şi de alta, iar maşinile aflate în mişcare abia au avut pe unde trece.

Un exemplu este strada Râurilor, lângă Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”.

Citiți și: Un nou tip de Radar face ravagii printre șoferi! Amenzi pe bandă rulantă!

După festivitățile de deschidere de azi, mâine vor reîncepe şi cursurile după programul normal, iar aglomeraţie în trafic va fi mai ales în două momente ale zilei: la începutul orelor de curs, când copiii sunt aduşi de părinţi la şcoală, şi la terminarea acestora, când elevii sunt luaţi acasă de părinţi.

Unele oraşe, nu și Piteștiul, au rezolvat o parte din problema traficului introducând autobuze speciale pentru transportul elevilor.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90